Celso de Lemos. Meest verfijnde en natuurlijke bedlinnen

Nu ook bij Bröring in Amsterdam!

Wie denkt aan het meest luxueuze bedtextiel, komt uit bij het Portugese Celso de Lemos. Al veertig jaar zetten zij wereldwijd de standaard op dit gebied. Werkend met de beste selectie van natuurlijke grondstoffen en de meest geavanceerde productietechnieken. Bröring heeft als enige in Nederland nu een exclusieve shop-in-a-shop geopend met de volledige collectie van dit exclusieve merk. U hoeft hiervoor niet meer naar Harrods in Londen!

Bel onze bevlogen bed- en badtextiel specialisten voor advies op maat, 020 301 3660, of mail naar textiel@broringinterieur.nl Wij leveren persoonlijk uw bestellingen. Indien op voorraad kunnen wij u snel weer lekker laten slapen. Laat u informeren over de mogelijkheden.
Gezond slapen draagt bij aan een beter immuunsysteem!

Celso de Lemos bedtextiel

Celso de Lemos haute couture

Het bedlinnen van Celso de Lemos staat bekend als ‘haute couture’ in bedtextiel. De productie begint met het zorgvuldig selecteren van zuivere en natuurlijke grondstoffen. Er wordt geweven uit de allerfijnste Egyptische Giza ELS-katoen, een exclusieve selectie uit de productie, met de hand geoogst en met de langste vezels. Het zijn simpelweg de beste garens die je voor textiel kunt gebruiken: uiterst zacht, sterk, licht, duurzaam en absorberend. Portugese weefmeesters creëren van dit zeldzame Extra Long Staple (ELS) katoen de meest weldadige producten. Naar wens verrijkt met andere rijke en exclusieve stoffen, zoals Aziatische zijde, Mongoolse kasjmier en Belgisch linnen. Elk product wordt zorgvuldig met de hand afgewerkt en kan op klantwensen worden afgestemd.

Celso de Lemos is ook de producent van Abyss & Habidecor badtextiel.

Alle producten van Celso de Lemos zijn ‘made in Portugal’ voldoen aan de Oeko-Tex Standaard 100. Dat garandeert veilige producten en een verantwoorde productie.